Velkommen til nytt skoleår

Skolen er i gang og her kan du finne informasjon og nyttige lenker.

Vi gjør oppmerksom på at dersom du ikke møter opp første skoledag, og heller ikke har gitt beskjed og avtalt noe i forkant, vil du miste skoleplassen din!

Vadsø vgs. har ledige plasser på  Vg2 og Vg3 Studiespesialisering og på Vg2 Barne- og ungdomsarbeiderfag; du kan ta direkte kontakt med skolen dersom du ønsker plass en av disse. (Lavere nivå må være fullført.) Det er også fortsatt mulig å søke som deltidselev.

Nyttig informasjon:
Skolerute (PDF, 319 kB)
Ringetider
Elevhybler
Ordensreglement
Fraværsreglement
Leievilkår for PC

Hvis du ikke har vært elev ved skolen før, må opplysninger legges inn i elevopplysningsskjemaet. (Er du under 18 år må dine foresatte gjøre det.)

Skolen har bokskap som elevene kan benytte; de må selv sørge for hengelås til skapet.

Dersom du bor mer enn 4 km. fra skolen har du rett til skoleskyss. Det kan du søke om hos Snelandia.

Solfrid Iversen
Seniorrådgiver