Volleyballturnering

jubel - Klikk for stort bilde

Årets volleyballturnering går av stabelen mandag 17. desember. Det er omlag 20 påmeldte lag og de første kampene vil starte kl. 10.30. I tillegg til å kåre en vinner av turneringen, skal beste heiagjeng kåres og det skal deles ut fair play-pris.

Det blir standard turneringsoppsett med gruppespill - sluttspill - finale.

Lengden på kampene vil variere ut ifra antall påmeldte lag, men i utgangspunktet er en kamp 1 sett på 8 minutter. Vinneren er det laget med flest poeng etter at tiden har gått ut. Ved uavgjort etter fulltid er det første poenget vinner. Det er dommere på hver bane.

Dette er en klasseturnering. Det vil si at hver klasse, for eksempel 1AAA stiller med eget lag og 1AAB stiller med eget lag. Merk: Det skal alltid være 6 spillere på banen fra hvert lag + minimum 2 innbyttere. Lag som ikke kan stille 6 spillere fra laglisten blir diskvalifisert.

Lagene skal være blandet. Det vil si at både gutter og jenter skal spille på samme lag så langt det lar seg gjøre. Det skal alltid være gutter og jenter samtidig på banen. For noen klasser kan det bli vanskelig, og det må vi ta hensyn til. Klasser som har for få spillere kan slå seg sammen med andre klasser som har for få spillere. Klasser som har kroppsøving med andre klasser kan stille lag sammen.

Adjunkt med tillegg