Bærbar PC for elever

PCer i hylle klar til utlevering - Klikk for stort bilde

Skoleåret 2007/2008 ble ordningen med bærbar PC til Vg1-elever innført. Senere ble ordningen videreført og gjelder nå alle elever i videregående skole.

Elevene kan velge mellom å leie en bærbar PC av skolen, eller benytte sin egen private bærbare PC.

Til eksamen tillates ikke bruk av privat PC. Elever med privat PC må da overføre relevante dokumenter til USB-penn (evt. ta utskrift) og låne en av skolens PC-er på eksamensdagen.

Elever som har avsluttet Vg3 kan beholde sin bærbare skole PC dersom de ønsker dette. PC-en må da tankes om slik at eleven får adm. tilganger på den. Eleven må i forkant lagre andre steder det de ønsker å ta vare på av filer.

Elevene bruker også PC til å sjekke fravær, anmerkninger og karakterer på SkoleArena i tillegg til at læringsplattformen Fronter brukes til f.eks. prøver, innleveringer og relevant fagstoff.

IKT-Driftsleder