Ledige stillinger

Klikk for stort bildeVadsø videregående skole. Foto: Anne StoraunetVi søker etter avdelingsleder studiespesialisering, avdelingsleder yrkesfag og ressursleder til vår flotte skole!

Avdelingsleder for studiespesialisering i 100% fast stilling fra 01.08.2019. Avdelingsleder i 100% fast stilling for de yrkesfaglige utdanningsprogrammene helse- og oppvekstfag, elektrofag og teknikk og industriell produksjon fra 01.08.2019.

Vi søker en avdelingsleder som:
- Vil være en aktiv pådriver i det faglig-pedagogisk utviklingsarbeidet
- Har et sterkt og engasjert fokus på elevens læring
- Er kvalitetsorientert i arbeidet med opplæring, personaloppfølging og drift
- Medvirker til et godt og trygt arbeids- og læringsmiljø, og er lojal mot beslutninger
- Er visjonær og innovativ - en pådriver for skolens utvikling
- Bidrar til å videreutvikle skolen som lærende organisasjon

Søknadsfrist 31.05.2019

Ressursleder i 100% fast stilling. Tiltredelse 01.08.2019.

Skoleadministrative oppgaver f.eks.:
- Fag- og timefordeling og ansattes beskjeftigelser
- Eksamen
- Dokumentasjon
- Skoleadministrative systemer
- Andre oppgaver/undervisning kan bli pålagt

Ulike administrative oppgaver vil inngå i stillingen avhengig av lederteamets kompetanse og sammensetning.

Vadsø videregående skole har ca 300 elevplasser fordelt på utdanningsprogrammene helse- og oppvekstfag, elektrofag, teknikk og industriell produksjon, studiespesialisering og kombinasjonsklasser med minoritetsspråklige. Skolen driver også fengselsundervisning og har egen OPUS avdeling. Vadsø er fylkeshovedstaden i Finnmark og ligger i naturskjønne omgivelser på nordsiden av Varangerfjorden. Byen har et aktivt kulturliv- og idrettsliv.

- Dekning av utgifter i forbindelse med intervju
- Tilsetting i henhold til gjeldende lover, reglement og avtaler
- Meget god pensjonsordning
- Hjelp med å skaffe bolig