Klikk for stort bildeVadsø videregående skole. Foto: Anne Storaunet

Vi søker etter en 100% midlertidig stilling på teknikk og industriell produksjon i tidsrommet 01.08.2019- 31.07.2020, en 100% fast stilling PP-rådgiver og en 100% fast stilling assisterende rektor.

Vadsø videregående skole har ca 300 elevplasser fordelt på utdanningsprogrammene helse- og oppvekstfag, elektrofag, teknikk og industriell produksjon, studiespesialisering og kombinasjonsklasser med minoritetsspråklige. Skolen driver også fengselsundervisning og har egen OPUS avdeling. Vadsø er fylkeshovedstaden i Finnmark og ligger i naturskjønne omgivelser på nordsiden av Varangerfjorden. Byen har et aktivt kulturliv- og idrettsliv.

- Dekning av utgifter i forbindelse med intervju
- Tilsetting i henhold til gjeldende lover, reglement og avtaler
- Meget god pensjonsordning
- Hjelp med å skaffe bolig